TRENDING

LIKE DAN FOLLOW KAMI DI LAMAN FACEBOOK

Aziz M Osman Kembali Dengan Filem Bukan Cinta MalaikatPengarah filem yang sememangnya terkenal dengan filem XX-Ray ini kini kembali dengan sebuah lagi filem terbaru.. Bukan Cinta Malaikat yang sebelum ini sudah menjengah pawagam di Indonesia ini kini bakal berlabuh di negara Malaysia pula. Aziz M Osman bergandingan dengan pengarah Indonesia, Hernadius Laboru untuk menghasilkan filem ini.


Filem ini dihasilkan dengan kerjasama Ganesa Perkasa Films (Indonesia) dan Ace Motion Pictures (Malaysia) dan dibintangi oleh barisan pelakon hebat seperti Nora Danish, Ashraf Muslim, Fachri Albar, Donita dan ramai lagi.

Kisahnya berkisar tentan liku kehidupan seorang sukarelawan Indonesia, Reyhan yang bertugas di Timur Tengah. Ketika berada di Madinah, Reyhan (Fachri Albar) menolong seorang perempuan Malaysia bernama Dewi (Nora Danish). Dari situlah cinta mereka berputik. Namun, Dewi pula mempunyai kekasih bernama Adam (Ashraf Muslim). Dan konflik pun bermula!


Bagaimana kesudahan kisah mereka, jangan lupa tonton filem Bukan Cinta Malaikat yang bakal ke pawagam Malaysia. Comments

Menarik!

5 Filem Malaysia Paling 'Panas' Yang Berjaya Ditayangkan [Part 1]

Disney Dilaporkan Minta Sony Kongsi 25% Keuntungan 'Spiderman', Bukan 50%

Ulasan Filem: Till Death (Azalea's Wrath) a.k.a Dendam Azalea (2019)

Menyelami Kelebihan 'Doa Bismillah 9' Yang Diucapkan Dalam Filem 'Munafik 2'

5 Filem Malaysia Paling 'Panas' Yang Berjaya Ditayangkan [Part 2]

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Misteri Dilaila' [SPOILER ALERT]

George Lucas Dedah Makna Nama Robot R2D2 Dan C-3PO Dari Filem 'Star Wars'

Ulasan Filem: Krasue Inhuman Kiss (2019)

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Paskal' [SPOILER ALERT]

Ulasan Filem: Seven (2019)