Tom Holland Sertai 'Uncharted' Sebab Idea James Bond Muda Tak Diterima!

Pelakon yang sebelum ini terkenal dengan filem Spider-man (tonton sini), mendedahkan yang dia pernah memberikan idea tentang James Bond muda kepada Sony Pictures namun menyatakan bahawa ideanya ditolak. Namun, dia akhirnya diterima untuk memegang watak Nathan Drake dalam filem Uncharted.Perkara ini pernah didedahkan oleh Tom Holland sendiri ketika mempromosikan filem Uncharted.

I had a meeting, after or during [Spider-Man: Far From Home], with Sony to pitch this idea of a young Bond film that I’d come up with. It was the origin story of James Bond. It didn’t really make sense. It didn’t work. It was the dream of a young kid, and I don’t think the Bond estate were particularly interested.

Idea James Bond muda semestinya idea yang menarik. Namun, Sony Pictures pastinya ada sesuatu yang lebih baik untuk dirancangkan.  

Uncharted merupakan filem pertama yang memulakan francais Uncharted yang merupakan adaptasi daripada permainan video terbitan Sony Playstation. Filem yang menggandingkan Tom Holland dan Mark Wahlberg ini berjaya mengutip USD401 juta!

===========================

LIKE DAN FOLLOW KAMI DI FACEBOOK

==========================================

Catat Ulasan

0 Ulasan