TRENDING

Ulasan Filem: Dangerous Lies (2020)

LIKE DAN FOLLOW KAMI DI LAMAN FACEBOOK

Netflix Beri Lampu Hijau Untuk 'Extraction 2', Joe Russo Bakal Tulis SkripExtraction kini menjadi antara filem Netflix Original yang mencatatkan jumlah tayangan yang agak memberansangkan di Netflix. Filem tersebut kini mempunyai peminat yang cukup banyak dan dibincangkan di media sosial. Sememangnya filem pertama daripada stuntman yang kini berada di kerusi pengarah, Sam Hardgrave menjadi!Deadline mendedahkan yang Netflix kini sudah beri lampu hijau untuk sekuel filem tersebut. Filem ini kini sah bakal dibikin dan Joe Russo bakal menulis kesinambungan filem ini. Namun, menurut Joe Russo, filem ini tidak diketahui sama ada bakal dibikin sebagai sekuel ataupun prekuel.

Joe Russo memberikan komen tentang isu ini ketika ditemubual Deadline:
The deal is closed for me to write Extraction 2, and we are in the formative stages of what the story can be. We’re not committing yet to whether that story goes forward, or backward in time. We left a big loose ending that leaves question marks for the audience.
Buat masa ini, disahkan yang Chris Hemsworth bakal kembali. Namun, buat masa ini Joe Russo mendedahkan yang dia akan menulis skrip terlebih dahulu sebelum mendapatkan keputusan dari pelakon Thor tersebut.  LIKE DAN FOLLOW KAMI DI FACEBOOK


Comments

Menarik!

Chacha Maembong Tampil Seksi Dalam Filem Mitos Pemburu Kepala Iban 'Headhunter'

Ulasan Filem: Syif Malam Raya (2020)

Aamir Khan Tunaikan Hajat Ibu Nak Jejak Kaki Ke Makkah

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Misteri Dilaila' [SPOILER ALERT]

Adegan Merokok Dalam 'Hantu Kak Limah' Cacatkan Filem?

5 Filem Malaysia Paling 'Panas' Yang Berjaya Ditayangkan [Part 1]

Ulasan Filem: Zero (2018)

'Wira' Kini Sebahagian Daripada Universe Filem [SPOILER ALERT]

Ulasan Filem: Aadai (2019)

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Pengabdi Setan' [SPOILER ALERT]