TRENDING

Ulasan Filem: Love Aaj Kal (2020)

LIKE DAN FOLLOW KAMI DI LAMAN FACEBOOK

Trailer 'Avengers: Endgame' Ada Adegan Yang Tiada Dalam Filem Sebenar


Pengarah filem Avengers: Endgame mendedahkan bahawa trailer filem Avengers: Endgame yang dimuat naik ke dalam laman sosial mempunyai babak-babak yang tidak akan dapat ditonton di dalam filem. Teknik marketing ini sudah digunakan oleh mereka bagi filem Avengers: Infinity War dimana beberapa babak dalam trailer tidak dapat dilihat di dalam filem asal.


Russo Brothers mendedahkan bahawa teknik ini digunakan untuk menyembunyikan pelbagai perkara termasuk plot filem ini yang mempunyai pelbagai spoiler. Marvel terkenal kerana sentiasa berjaya menyembunyikan plot sesebuah filem sehinggalah filem tersebut ditayangkan di pawagam.
We use all the material that we have at our disposal to create a trailer. We look at the trailer as a very different experience than the movie, and I think audiences are so predictive now that you have to be very smart about how you craft a trailer because an audience can watch a trailer and basically tell you what’s gonna happen in the film. We consume too much content. So at our disposal are lots of different shots that aren’t in the movie that we can manipulate through CG to tell a story that we want to tell specifically for the purpose of the trailer and not for the film.
Adegan manakah dari trailer filem Avengers: Endgame yang tidak akan berjaya dimasukkan ke dalam filem asal? Sama-sama kita nantikan Avengers: Endgame di pawagam. 


LIKE DAN FOLLOW KAMI DI FACEBOOK


Comments

Menarik!

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Misteri Dilaila' [SPOILER ALERT]

5 Filem Malaysia Paling 'Panas' Yang Berjaya Ditayangkan [Part 1]

Iwan Dangdut Saman Filem Bollywood 'Mann'

Ulasan Filem: Syif Malam Raya (2020)

Chacha Maembong Tampil Seksi Dalam Filem Mitos Pemburu Kepala Iban 'Headhunter'

'Geran 2' Bakal Dihasilkan Walaupun Filem Pertama Gagal Tambat Penonton

Senarai Pawagam Tayang V1 dan V2 Filem 'Misteri Dilaila' Didedahkan

Ulasan Filem: Zero (2018)

'Sembil9n', Drama Bersiri Ala 'The Walking Dead' Versi Malaysia?

Menyelami Kelebihan 'Doa Bismillah 9' Yang Diucapkan Dalam Filem 'Munafik 2'