TRENDING

LIKE DAN FOLLOW KAMI DI LAMAN FACEBOOK

Jenkin Janjikan 'Wonder Woman 2' Akan Berbeza Daripada Filem PertamaPengarah filem Wonder Woman 2 menyatakan bahawa filem Wonder Woman 2 akan menjanjikan sesuatu yang berbeza daripada filem pertama. Filem yang memaparkan watak komik, Wonder Woman yang dilakonkan oleh Gal Gadot itu mendapat kutipan yang memberansangkan di seluruh dunia.


Timbul persoalan bagaimana filem Wonder Woman 2 akan berlaku selepas watak Chris Pine dilaporkan akan kembali. Dalam satu temubual bersama ET, dia memberitahu perkara berikut:
We’re actually making a totally different film with a lot of the same, similar like things that we love, but it’s its own movie completely, so it’s not ‘two’ to us. It’s an entirely new adventure together that we couldn’t be luckier [to do] 
Patty Jenkin juga menyatakan bahawa ada kemungkinan Lynda Carter, yang sebelum ini memegang watak Wonder Woman dalam siri TV Wonder Woman akan membuat cameo dalam filem tersebut.
We’ll see. Lynda is one of the dearest people to us, has been a great mentor and dear friend. And we actually desperately tried to get her in the first one and we had the scheduling that couldn’t work, so she’s always been a part of our Wonder Woman family. We won’t say anything yet, but we certainly—there’s no lack of trying.
Diana ialah watak utama dalam filem Justice League dan ianya begitu mengujakan bagaimana ianya berkesinambungan dengan filem Wonder Woman 2. Dikhabarkan pengambaran akan bermula musim panas 2018.

Comments

Menarik!

Ulasan Filem: Till Death (Azalea's Wrath) a.k.a Dendam Azalea (2019)

Watak Han Mungkin Akan Muncul Semula Dalam Filem 'Fast & Furious 9'?

5 Filem Malaysia Paling 'Panas' Yang Berjaya Ditayangkan [Part 1]

Menyelami Kelebihan 'Doa Bismillah 9' Yang Diucapkan Dalam Filem 'Munafik 2'

Kevin Feige Dedah Nasib Mangsa Petikan Jari Thanos Yang Berada Di Atas Kapal Terbang

Disney Beri Lampu Hijau Untuk Terbitkan Sekuel Filem 'Aladdin'

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Misteri Dilaila' [SPOILER ALERT]

Asal Usul Sebenar Ayat 'I Love You 3000' Dalam Filem 'Avengers: Endgame'

Wesley Snipes Akan Lakonkan Watak Antagonis Dalam 'Blade' Versi MCU?

Huraian Babak Kemuncak Filem 'Pengabdi Setan' [SPOILER ALERT]